Biscuiti cu smokine

Reteta preparare Biscuiti cu smokine

Ingrediente
- 250g unt (moale)
- 150g zahar brun
- 1 plic de zahar vanilat
- putina sare
- 2 oua
- 400g faina alba
- 1 lingurita de drojdie
- 350g smochine uscate taiate bucati

Preparare BiscuitiCuSmochine.jpg
Întindeti faina, adaugati drojdia si puneti deoparte.

Amestecati intr-un bol cu un mixer electric untul, sarea si cele trei tipuri de zahar timp de 2-3 minute
pâna când amestecul devine alba, apoi adaugati ouale.

Adaugati faina si smochinele, si amestecati pâna la uniformizare.
Puneti intr-o tava unsa cu unt (sau puteti folosi si o folie de pergament pentru copt ) din amestecul obtinut portii de dimensiunea unei smochine având grija sa lasati sptiu suficient intre ele (pentru a nu se lipi).

Preîncalziti cuptorul la 190°C în setarea “multi-level” .
Puneti tava pe nivelul 2 (sau pe nivelurile 2 si 4 daca aveti doua) si lasati la copt timp de15 minute.
Lasati biscuitii sa se raceasca pentru 15 minute înainte de a-i servi.

Termeni si conditii Confidentialitate ANPC