Kebab de Miel

Reteta de preparare Kebab de Miel

Ingrediente
- 800g carne tocat? de miel
- 1 ceap? mare
- 2 c??ei de usturoi
- 1 leg?tur? de p?trunjel
- 1 cimbru proasp?t
- 1 lingur? de ulei de m?sline
- Sare, piper
- 1 lingur? de scortisoar?
- 1 lingur? de chimion pisat
- 150g pesmet fin
- 600g humus

Preparare
Puneti carnea de miel într-un bol.
Tocati m?runt usturoiul, ceapa, si p?trunjelul si ad?ugati-le peste carne.

Ad?ugati chimionul, scortisoara, cimbrul (doar frunzele, tocate m?runt), uleiul de m?sline, sarea si piperul si amestecati bine.
Faceti chiftelu?e din compozitia rezultat?, rostogoliti-le prin pesmet si înfigeti-le in bete pentru frig?rui.

Preînc?lziti cuptorul pe setarea “Grill”.
Puneti frig?ruile pe gril? la nivelul 4 sau 5 si l?sati-le la cuptor pentru aproximativ 10/15 minute (uitati-v? la ele din când în când, si intorceti-le pe cealalt? parte când vede?i c? au devenit maronii).

Serviti-le calde cu humus si salat?.

Termeni si conditii Confidentialitate ANPC