Plata in rate

Waldmessner Invest SRL in parteneriat cu eCreditor va pun la dispozitie posibilitatea finantarii produselor pe care doriti sa le achizitionati. Astfel puteti obtine finantare extreme de usor si rapid, tot procesul desfasurandu-se online.
In numai 3 ore puteti afla un raspuns sigur in ceea ce priveste acordarea creditului, cu minim de efort din partea dvs.
Nu aveti nevoie de girant si nu trebuie dat nici un avans.
Durata maxima de creditare este de 5 ani, iar sumele creditate sunt intre 300 si 3000 euro. Tot ce va trebuie este o adeverinta de venit de la locul de munca si o factura de utililitati, contractual urmand a fi semnat odata cu primirea produselor.

SUPORT CLIENTI
ecreditor.ro
Telefon: 021-230.44.15
Fax: 021- 230.54.14

Pasul 1: Efectuarea comenzii pe Waldmessner Invest SRL
Se adauga in cos produsele dorite. Trebuie sa tineti cont de faptul ca aplicatia nu permite creditarea a mai mult de 2 produse de acelasi fel. Apoi selectati ca modalitate de plata “Rate online”. Sunteti trimis pe siteul partenerului nostru eCreditor, in vederea colectarii informatiilor necesare acordarii creditului.

Pasul 2: Precalificare / Bonitate pe eCreditor
Dupa selectarea modalitatii de plata “Rate online” sunteti trimis pe prima pagina eCreditor, pagina ce contine formularul de bonitate/precalificare. Aici se stabileste daca solicitantul creditului are un buget ce permite acordarea acestuia. Aceasta etapa este necesara deoarece are rolul de a elimina posibilitatea ca solicitantului sa ii fie refuzat creditul dupa ce a completat toate informatiile.

Pasul 3: Furnizarea informatiilor necesare pentru dosar pe eCreditor
Aici sunteti rugat sa furnizati un set de informatii necesar pentru stabilirea gradului dvs de solvabilitate.

Pasul 4: Alegerea perioadei de creditare pe eCreditor
Aici trebuie sa alegeti perioada de creditare precum si data de pornire a creditului.

Pasul 5: Furnizarea copiilor documentelor necesare pe eCreditor
In urmatorul pas trebuie sa transmiteti online copiile scanate ale documentelor necesare dosarului: actul de identitate, adeverinta de salariu (scanata dupa completare), si ultima factura de utilitati. Modul de transmitere al documentelor este selectat de dvs tot aici. (se pot trimite in 24 de ore, pe email sau pe fax). Termenul de 3 ore pentru aprobarea sau respingerea cererii dvs decurge din momentul in care ne furnizati toate documentele si informatiile necesare.

Pasul 6: Verificarea informatiilor pe eCreditor
Acesta este ultimul pas. Dupa primirea tuturor informatiilor si documentelor necesare, cererea va fi preluata de catre unul din operatorii eCreditor care verifica acuratetea informatiilor. In functie de acest lucru veti fi anuntat prin email daca cererea v-a fost respinsa sau acceptata.

Termeni si conditii Confidentialitate ANPC