Porc la Cuptor Umplut cu Verdeata

Reteta de preparare pentru Porc la Cuptor Umplut cu Verdeata

Ingrediente
- 1pulp? de porc
- cimbru proasp?t
- rozmarina proasp?t
- p?trunjel tocat
- 1 c?tel de usturoi
- sare si piper
- 1 morcov
- 1 ceap?

Preparare
Rugati m?celarul s? v? dezoseze pulpa. Asezati pulpa întins? cu partea interioar? în sus. Condimentati cu cimbrul f?râmitat si p?trunjelul peste carnea de porc.

Puneti peste carne rozmarinul si usturoiul mai spre centrul pulpei. Rulati carnea si legati-o cu o sfoar?. Puneti ruloul intr-o caserol? de staniol. Sp?lati si cur?tati morcovul si ceapa, apoi tocati-le.

Asezati morcovul si ceapa tocate de-a lungul ruloului de pulp? în caserol?. B?gati la cuptor la nivelul 2 si porniti setarea automat? “meat”.

C?nd porcul e gata, acoperiti cu o folie de aluminiu si l?sati-l deoparte.
Atentie la carnea de porc s? nu se r?ceasc?.


Termeni si conditii Confidentialitate ANPC