Supa Minestrone

Reteta de preparare Supa Minestrone

Ingrediente
- 1 ceap? - 2 morcovi - 2 cartofi
- 1 tulpin? de telin?
- Maz?re congelat?
- 1 praz - 2 rosii
- un sfert varz? alb? - 1 dovlecel
- 50g pasta “cochilii”
- 50g sunc? afumat? (sau bacon)
- 6 ciuperci - 6 frunze de busuioc proasp?t
- 1 cub de bouillon de pui
- Parmezan - Sare si piper

Preparare
Cur?tati, sp?lati si t?iati legumele în felii subtiri (morcovii, cartofii, telina, prazul, varza, dovlecelul, si ciupercile).
Op?riti rosiile pentru 10 secunde, l?sati-le s? se r?ceasc?, apoi decojiti-le.

Tocati rosiile decojite in cubulete. Tocati ceapa si busuiocul. Amestecati toate ingredientele (cu exceptia parmezanului) si puneti-le oal? ce se poate b?ga la cuptor.

Ad?ugati 2 litri de ap?. Condimentati cu sare si piper dup? gust. Acoperiti oala cu folie de aluminiu, îndoiti la margini si puneti la cuptor la nivelul 2.

Porniti cuptorul cu setarea “Low Temperature” la 90°C si l?sati la cuptor aproximativ o or? si jum?tate.

Serviti cu felii rase de parmezan pe deasupra.


Termeni si conditii Confidentialitate ANPC