Vita la Cuptor cu Mustar si Cartofi

Reteta de preparare pentru Vita la Cuptor cu Mustar si Cartofi

Ingrediente
- 1.5kg pulp? de vit? pentru rotisat
- 1 lingur? ce Mustar de Dijon
- 1 cub de soncentrat de sup? de vit?
- 1 lingurit? de sos Marie-Rose
- sare si piper
- 1kg cartofi
- cimbru proasp?t
- 2 c?tei de usturoi
- 1 leg?tur? de p?trunjel

Preparare
Cur?tati cartofii, t?iatii cuburi apoi sp?latii si lasati cartofii s? se scurg? de apl?. Amestecati într-un bol cartofii, cimbrul, usturoiul tocat, jum?tate din leg?tura de p?trunjel (tocat), sare si piper.

Puneti compozitia într-o caserol? adânc? pentru copt si l?sati deoparte. Într-o tigaie, dizolvati în ap? cubul de concentrat de sup?.

Fierbeti p?n? ajunge la consistenta unui sirop si ad?ugati mustarul si sosul Marie-Rose, si amestecati.
Cu o pensul? întindeti compozitia peste carne.

Puneti la cuptor caserola cu cartofi pe nivelul 1 si caserola cu carnea de vit? la nivelul 2. Porniti cuptorul pe setarea automat? “meat”.

Când carnea este gata, mai l?sati 10 minute în cuptor dup? ce opriti focul înainte s? o serviti t?iat? felii. Garnisiti fripura de vit? cu cartofii.

Pres?rati restul p?trunjelului peste cartofi.

Termeni si conditii Confidentialitate ANPC